ADOREMI * Tekstbureau

Blogs en columns schreef ik al langere tijd, maar ik droomde van een echt boek schrijven. Toch bleven de korte stukken schrijven een onderdeel van mijn schrijfactiviteiten. Inmiddels ben ik erachter dat ik levensverhalen boeiend vind en het mooie in mensen wil ontdekken. Vandaar dat deze veelzijdigheid:


Correspondent/copywriter

Tijdens interviews zoek ik naar de mens achter het verhaal, of het verhaal achter de mens. Daarna maak ik er een mooi artikel van, waardoor de lezer een goede indruk krijgt van intenties, bedrijven of de mens erachter.
Momenteel ben in freelance correspondent bij de Etten-Leurse Bode.


Columns

Op zoek naar een columniste voor een (online) magazine? Regelmatig schrijf ik voor diverse platforms columns, met diverse thema’s. Lees mijn columns bijvoorbeeld bij: www.doof.nl  en Gezond Gehoor.

Speeches

Je hebt je voorgenomen iets te vertellen aan of over een dierbare naaste. Vind je het moeilijk om de juiste woorden met elkaar te verbinden? Je krijgt op zo’n moment maar één kans om het goed in woorden te brengen. Samen met jou schrijf ik jouw persoonlijke speech voor een uitvaart of bruiloft.

Kijk voor meer informatie op mijn auteurswebsite:  www.momentsofmary.com 


Ghost Writing

Heb je een boekidee, maar hou je zelf niet van van schrijven of heb je hulp nodig? Er zijn verschillende mogelijkheden om hierin te gaan samenwerken. Tarieven worden afgestemd op de werkwijze en de tijd die nodig is om jouw boek tot stand te brengen.
Je kunt gesproken teksten aanleveren, maar ook een ‘ruw script’. Daarom krijg je vooraf een op maat gemaakte offerte. Via ADOREMI Uitgeverij kan je zelfs je boek compleet laten uitgeven.

Kijk voor meer informatie op mijn auteurswebsite:  www.momentsofmary.com 


Teksten website

Ik kan je helpen met de teksten van jouw website. Na een briefing kan ik de inhoud met een creatieve inbreng en fijne leesbaarheid aanleveren.


Redigeren en herschrijven

Wil je graag een script, artikel of andere tekst laten nakijken?
Dan zorg ik dat deze wordt geredigeerd en/of eventueel herschreven. Dankzij de samenwerking met meerdere redactrices worden je teksten nauwkeurig en diverse keren extra goed gecontroleerd.

***

Heb je interesse in een van deze bovenstaande modules? Dan bespreek ik graag de mogelijkheden met je. Voor tarieven en informatie: Stuur een email naar info@adoremi.nl