HET VOORLEESBOEK voor kinderen

Aapje Papillon

door Marco Hendriks
en tekeningen Katrijn Jacobs


Er was eens een aapje dat graag een vlinder wilde zijn. Elke dag droomde hij hiervan, maar hij veranderde helaas niet. Hoe kon hij van die mooie vleugels krijgen? Wat moest hij doen om te kunnen vliegen? Lees het ontroerende verhaal van Aapje Papillon.

Een initiatief van

download
www.werneruitvaart.nl

ISBN: 978-90-83002 101

€ 16.95

HET LEVENSVERHAAL van de familie Werner

Het levensverhaal van de familie Werner is verdrietig, maar straalt tevens de enorme kracht uit, die een mens kan bezitten. Lianne, hun dertienjarige dochter en zus, overleed in 2002 aan leukemie. Er volgden jaren van rouw, maar tien jaar later moesten ze wéér de strijd aangaan. Niet alleen bij moeder Fraukje, maar ook bij hun neefje Ruben werd kanker gediagnosticeerd.
Zij vonden troost en steun bij ‘Aapje’, eenzelfde knuffelaapje dat Lianne door haar moeilijke uren, dagen, weken had gesleept.

Jaren later heeft auteur Marco Hendriks, ambassadeur van de Rotterdam Fund Racers, een fabel geschreven gebaseerd op het verhaal van het aapje van Lianne: Aapje Papillon.

Het 40 pagina’s tellende voorleesboekje vertelt het diepzinnige verhaal van een aapje dat zo graag een vlinder wilde zijn. De prachtige illustraties zijn verzorgd door Katrijn Jacobs.

De diep gekoesterde droom van de familie Werner gaat nu uitkomen. Niet alleen willen zij dat Lianne door middel van Aapje Papillon blijft voortleven, maar schenken zij de opbrengsten ervan aan KWF, Alpe d’HuZes en KiKa, om ook andere gezinnen hiermee te steunen.

DE GOEDE DOELEN

De opbrengsten van het kinderboekje Aapje Papillon zullen door de familie Werner worden geschonken aan o.a. KWF,  Alpe d’HuZes en KiKa.

IN DE MEDIA

BESTELLEN

*** Levering vanaf 6 april 2019***

Steun de goede doelen KWF, Alpe d’HuZes en KiKA door het kinderboekje ‘Aapje Papillon’ al te bestellen via onze webwinkel www.adoremi-moments.nl

Of klik HIER